Energibesparelse med solenergi

Detsolcelleindustrieni sig selv er et energibesparende projekt.Al solenergi kommer fra naturen og omdannes til elektricitet, der kan bruges dagligt gennem professionelt udstyr.Med hensyn til energibesparelse er brugen af ​​solenergisystemer et meget modent teknologisk fremskridt.

1. Den dyre og langsigtede elregning eksisterer ikke længere, og strømmen kan være helt selvforsynende, hvilket betyder, at udgiften til strømforsyning også er mindre.

2. Opbevaring og brug af solenergi i nødsituationer reducerer for mange risici, såsom nødreservestrøm til hospitaler og nødreservestrøm til husholdninger, der er ikke længere risiko for strømsvigt, og omkostningerne til strømforsyning er også gemt

3. Reducer spild af ressourcer forårsaget af tidligere energiforsyning, såsom kulmineressourcer

Energibesparelse med solenergi

Med udtømningen af ​​ikke-vedvarende ressourcer såsom kul, olie og naturgas, har mennesker et presserende behov for at udvikle vedvarende ren energi.Solenergi er blevet den vigtigste form for fremtidig energi på grund af dens enestående fordele.Nogle solprodukter, såsom solcellelys, solcellevarmere osv. er også velkendte for de fleste, men kender du til solceller, der kan generere strøm døgnet rundt?

De fleste tror, ​​at solceller kun kan bruges på solrige dage, hvilket ikke er sandt.Med uddybningen af ​​forskernes forskning i solceller er der med succes udviklet solceller, der kan generere elektricitet om natten.

Arbejdsprincippet for "alvejrs" solcellen er: Når sollys rammer solcellen, kan ikke alt sollys absorberes af cellen og omdannes til elektrisk energi, kun en del af det synlige lys omdannes effektivt til elektrisk energi.Til dette formål introducerede forskerne et nøglemateriale ibatteriat øge solcellens fotoelektriske konverteringseffektivitet lidt, når solen skinner i løbet af dagen, og samtidig lagre energien fra uabsorberet synligt lys og nær-infrarødt lys i denne solcelle.materiale og frigive det om natten i form af monokromatisk synligt lys.På dette tidspunkt absorberes det monokromatiske synlige lys af lysabsorberen og omdannes til elektrisk energi, så solcellen kan generere strøm både om dagen og om natten.

Forskningen i dette projekt gør vores liv ikke længere afhængigt af ikke-vedvarende energikilder eller ressourcer med forureningsrisici.Vi gør mindre skade på naturen og forbedrer vores liv.


Indlægstid: Mar-16-2023