Hvad er rollen for TORCHN gelbatteriets udstødningsventil?

Udstødningsmetoden for gelbatteri er ventilstyret, når batteriets indre tryk når et vist punkt, åbner ventilen automatisk, hvis du tror, ​​det er højteknologisk, er det faktisk en plastikhat.Vi kalder det en hatventil.Under opladningsprocessen vil batteriet producere brint og oxygen, noget af gassen vil blandes i AGM-separatoren for at producere vand, og noget af gassen vil komme ud af elektrolytten og akkumulere i batteriets indre rum, når gasakkumulering når et vist tryk, lukkeventilen åbner, og gassen udledes.

Efterhånden som batteriet genoplades, producerer det ilt og brint, som kolliderer og rekombinerer til vand i porerne på generalforsamlingens bafler, og noget af det udstødes.Hovedformålet med ventilen er at øge trykket inde i batteriet, så brint og ilt bedre kan kombineres.

Det meste af den indenlandske ventil kontrol gel-batterier bruges hovedsageligt i motorhjelmventilen, mange udenlandske batterier bruges i dobbeltlagsfilteret og motorhjelmventilen. I betragtning af, at separatoren på bilbatteriet er en PE-separator, som ikke kan kombinere ilt og brint som AGM-separatoren, filter gør, at brint og ilt ikke så let at blive afladet af batteriet.Hvordan det gjorde det.Filteret har én egenskab: det tillader kun gasser at passere igennem og ikke væsker at passere igennem. Hydrogen og oxygen kommer ud af svovlsyren, og de tager sulfationerne ud, og de går i damptilstand.Dette er meget fanget batteri af chokeren.De to typer rekombination er forskellige. Den ene er rekombination fra elektrolytten gennem separatorens porer, og den anden er rekombination ved indre tryk.Så hvis du bruger en sammensat ventil, har du begge disse sammensatte former, du reducerer mængden af ​​gas, der kommer ud af batteriet.

rollen som TORCHN gelbatteriets udstødningsventil


Post tid: Mar-13-2024