Hvad skal jeg være opmærksom på ved serie- og parallelforbindelse af TORCHN 12V energilagerbatteri?

Opfyld kravene til serier og parallel

① Kun batterier med samme faktiske kapacitet kan tilsluttes i serie eller parallelt. Med f.eks. et 100Ah batteri og 200Ah. Hvis et 100Ah batteri og et 200Ah batteri er forbundet i serie = to 100Ah serier forbundet har samme effekt, vil den matematiske formel bliver: 100 + 200= 100 + 100. Korrekt!Tro mig, du læste det rigtigt!!!!Hvis et 100Ah batteri er parallelkoblet med et 100Ah batteri, er du meget smart i at bruge "det samme princip" matematisk tænkning.Tillykke, I fik ret, det er bare lidt over halvt rigtigt!hvorfor?!!Denne parallelle metode er faktisk mere seriøs, end du tror.Denne form for opladning i parallel tilstand vil forårsage alvorlig forspændingsstrøm, overopladning og endelig selvopladningsbalance!"Biased flow", "overcharge", "self-charge balance" ser forbløffet ud. Vi tænker på 100Ah som en dårlig studerende og 200Ah som en god studerende, der hjælper andre.I timen kunne den gode elev fuldt ud forstå, hvad læreren sagde, men den fattige elev forstod kun halvdelen af ​​det, men den gode elev var en god elev, der hjalp andre.Efter timen skulle han stadig forklare den fattige elev, indtil den fattige elev forstod alt. Det "biased flow" betyder, at de gode elever lærer mere i samme klasse, og de fattige elever lærer mindre.

"Overcharge" betyder, at læreren forstår den grundlæggende viden, og den stakkels elev kan forstå den, men når det kommer til at rejse problemet, føler eleven sig brændt.Overskydning er fattige elevers hjernebrændende proces."Selvtilstrækkelig balance" betyder, at gode elever, der er hjælpsomme efter timen, opgør lektioner for fattige elever, men fattige elever laver nogle gange problemer. Der kan kun være to resultater, Den fattige elev bliver taget væk, eller den gode elev bliver dårligere.Det er lært af livserfaring, at godt bliver værre!Ud fra de positive og negative matematiske principper ved jeg, at det er værre!Haha bare sjov

② Kun nye batterier fra samme producent kan tilsluttes i serie eller parallelt; Hovedsageligt fordi den samme producent har den samme produktionsproces, er batteriets interne modstand i.relativ konsistent.

③ Batterier med forskellig resterende kapacitet kan ikke bruges i serie, især ikke parallelt.Alle batterier med forskellig kapacitet bør oplades og mættes, før de bruges i serie eller parallelt;Det bliver ofte overset i selve installationsprocessen, hvilket vil reducere skaderne mellem batterierne. Det er som at deltage i et 4*100 stafetløb.En af dem løb bare én gang, og han har halvdelen af ​​sin fysiske styrke.Du vil bestemt ikke have, at han skal være på samme hold med ham.Du vil også vente på, at han hviler, før du deltager i konkurrencen. I dette tilfælde skal du huske at forbinde parallelt.Hvis et batteri med en høj kapacitet parallelt vil oplade et batteri med en lav kapacitet, så de to kræfter er ensartede, men hvis et batterikapacitet er 100 % og et er 10 %, så er ladestrømmen langt større end batteriopladningen .Accepter strømmen, så er den eksterne ledning let at blæse.

④Det anbefales ikke at overstige 16 strenge i serie og 4 parallelle parallelt:

Spørg ikke, hvorfor eksperimentet blev opnået!Bare husk ham. Ud fra kundebrugen og de data, vi selv testede, er disse personligt de mest fornuftige matcher.

TORCHN 12V energilagringsbatteri


Indlægstid: 20-03-2024